1. Haberler
  2. Gündem
  3. Leyla Alaton’un oğlundan bir kadına ölüm tehdidi: Hayatınızı sonlandırmak için talimat verilmiştir – Ankaragündem

Leyla Alaton’un oğlundan bir kadına ölüm tehdidi: Hayatınızı sonlandırmak için talimat verilmiştir – Ankaragündem

featured
service

İş kadını Leyla Alaton’un oğlu Efe Eros Güneyli, alacak verecek meselesi yüzünden bir kadına “Alton ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir” diye mesaj attı. İddiaya göre Günyeli’yi, E.Ü. adlı kadınla mahkemelik yapan süreç, atılan maillerle başladı. Birçok mail alan kadın, Günyeli’nin İngilizce attığı bir mail sonrası şikayetçi oldu. Mailde Günyeli, Alaton ailesinin E.Ü.’yü öldürmek için birini tuttuğunu belirtip “Hoşçakal kız kardeşim! Alaton Ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir” şeklinde ifadeler yer aldı.

Sabah’tan Arzu Kaya’nınhaberine göre, ölümle tehdit edilen E.Ü. mahkemeye başvurdu. Bakırköy Aile Mahkemesi, E.Ü.’nün şiddete uğraması ve uğrama tehlikesini göz önüne alarak tedbir talebini kabul etti. Efe Eros Güneyli’nin E.Ü.’ye karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar veren mahkeme, aynı zamanda mağdur kadının bulunduğu konut, okul ve iş yerine yaklaşmamasına yönelik uzaklaştırma kararı verdi.

Mahkeme, Efe Eros Güneyli’nin fiziki mesafesini koruma yükümlülüğünün yanı sıra, E.Ü.’yü iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi yönünde de hüküm açıkladı. Tedbir kararlarının 3 ay süreyle geçerli sayılacağını belirten mahkeme, kararların ihlali halinde 3 günden 10 güne, tekrarı halinde ise 15 günden 30 güne zorlama hapsi uygulanabileceğini de hatırlatmasına hükmetti.

Kaynak: Ankaragündem.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Leyla Alaton’un oğlundan bir kadına ölüm tehdidi: Hayatınızı sonlandırmak için talimat verilmiştir – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz