Lütfü Savaş YSK önünde: Seçimi oldubittiye getirmeye çalışıyorlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da yaşanan usulsüzlüklerin önemli bir kısmının “ölü seçmenler” meselesi olduğunu ifade eden Savaş, 3 bin 389 ölmüş seçmenin oy kullandığının tespit edildiğini vurguladı. Özellikle AK Partili Mehmet Öntürk ile arasındaki oy farkının 2 bin 569 olduğunu hatırlatan Savaş, Hatay halkının iradesini masa başı dayatmalara teslim etmeyeceğini vurguladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüne atıfla “Hatay artık hepimizin ortak meselesi haline geldi” diyen Savaş, YSK’deki hakimlere seslenerek hukukun, demokrasinin ve adaletin önemine dikkat çekti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya da sert eleştirilerde bulunan Savaş, valinin siyasi tavırları nedeniyle şehri yönetme sorumluluğunu yerine getirmediğini ifade etti. Valinin, iktidar lehine çalışarak seçimi kazandırmaya çalıştığını iddia eden Savaş, valinin devlet işleriyle uğraşması gerektiğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Savaş, hükümetin deprem sonrası yaşanan krizde yetersiz kaldığını dile getirerek, eleştirilere yanıt verdi. Kendisine yönelik eleştirilere de cevap veren Savaş, partisinin desteğini hissettiğini ve yalnız bırakılmadığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lütfü Savaş YSK önünde: Seçimi oldubittiye getirmeye çalışıyorlar

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz