Maltepe Belediye Meclisi’nde gerginlik! ‘Gezi’ tartışması çıktı; AKP grubu salonu terk etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Köymen, toplantıda yaptığı konuşmada, “Gezi direnişini biz anmaya devam edeceğiz. Gezi bir kalkışma değil. Türkiye’deki antidemokratik uygulamaların tamamına karşı bir direniştir” dedi.

AKP Maltepe Grup Başkanvekili Kamil Karabak ise Köymen’in açıklamalarına tepki göstererek, Köymen’i “devlete meydan okumakla” suçladı. Karabak, “İki aydır burada küçük küçük böyle dokunuşlar yapıyorsunuz. Şunun altını çizerek söylemek istiyorum. Burası devlete meydan okuma yeri değil. Burası millete hizmet etme yeridir, orada ne yazıyor? ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.’ gündemimize bakalım, işimize bakalım” dedi.

Karabak, sözlerine şöyle devam etti:

“O zaman 15 Temmuz’da Cumhuriyet Halk Partisinin önceki genel başkanı tankların önünden tıpış tıpış yürüdüğü, Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde darbeyi seyrettiği zaman buna ne açıklama yapacaksınız? Biz Gezi olaylarında da 17-25 Aralık’ta da 15 Temmuz’da da hep beraber millet olarak kenetlendik. CHP’lisiyle, AK Parti’lisiyle, MHP’lisiyle ülkemize sahip çıktık. Gezi bir kalkışmadır.

Sayın Başkan Maltepe Belediyesi’nin başkanıdır. Maltepe’nin belediye başkanıdır meclisin başkanıdır değil mi? Burada gruplar siyaset yapar. Benim söylediğim bu. AK Parti olarak salonu terk ediyoruz.”

Yaşanan tartışmanın ardından AKP Grubu üyeleri toplantıyı terk etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maltepe Belediye Meclisi’nde gerginlik! ‘Gezi’ tartışması çıktı; AKP grubu salonu terk etti

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz