1. Haberler
  2. Gündem
  3. Maltepe Sahili’nde park halindeki karavanlar kaldırıldı!

Maltepe Sahili’nde park halindeki karavanlar kaldırıldı!

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahil kenarındaki halka açık alanlarda uzun süre park edilmiş karavanların kaldırılması için daha önce uyarılarda bulunmuştu. Bu uyarılar doğrultusunda, 5 Temmuz Cuma günü Maltepe Belediyesi de sahil bölgesindeki cep park alanlarında duran araçlara tebligat yapıştırdı. Ancak, tebligatlara rağmen karavanlarını kaldırmayanların araçları, İBB ve Maltepe Belediyesi ekiplerince çekilerek Yediemin Otoparkı’na götürüldü.

Karavanını sahil şeridinde park eden bir kişi, durumu eleştirerek “20 tane karavan varsa içlerinden birinde yaşayan var. Diğerlerinin hepsi işgalci. Benim gözümde de işgalci. Ben yaşıyorum. Bunlar bırakıyorlar senede bir kere geliyorlar, ayda 1 kere geliyorlar. Ben şimdi molamı verdim, arabamın eksiklerini gideriyorum. Basıp Ege’ye doğru gidiyorum.Başında olmayanlar düşünsün. Eğer karavan alacak arkadaşlar varsa, içinde kalmıyorsanız problem orada” dedi.

Karavan sahibi Özgür Merhemci ise duruma şu sözlerle tepki gösterdi: “Bizi zaten işgalci yaptılar sağ olsunlar. Ben de diyorum ki o zaman ücretli yapın, parasını ödeyelim. Orhangazi Parkı’na gidelim diyoruz, günlük 400 lira diyorlar. Abonman yapalım diyoruz ‘yer yok’ diyorlar.Gördüğünüz gibi çekiyorlar milletin malını, gasp ediyorlar resmen kırarak dökerek. Götüreceğiz bir yere koyacağız bakalım. Karavan parkı yapılıyor ama şu anda 400-500 kişi sırada bekliyormuş. Yer göstermek yok. Göl kenarına gideriz Jandarma gelir, ormana gideriz ormancı gelir. Buraya geliriz zabıta gelir. Nereye koyacağız biz bunları?” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maltepe Sahili’nde park halindeki karavanlar kaldırıldı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz