Mamak’taki bu evleri TOKİ satacak: Ankara’da yaşayanlar 442 Bin TL’ye konut alabilecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1. T.C. yurttaşı olması,

2. Müracaat Etilen projenin bulunduğu şehir hudutları içerisinde 1 bir seneden az olmamak şartı ile ikamet ediyor olması veya şehir popülasyonuna kayıtlı olması, ü Müracaat sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Ev Yönetinden ev satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir kısmın veya müstakil evinin bulunmaması tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç

3. Müracaat tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi ölüm etmiş olan çocuklu dul kadınlarda yaş koşulu aranmamaktadır.

4. Aylık hane ulusu kazancının, en fazla net 34.000.00TL olması, Müracaat sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının yiyecek, yol, vs. her türlü aldıkları destekler dahil olmak üzere toplam hane ulusu aylık net kazancının en fazla 34.000.00TL olması gerekmektedir.

5. Bir hane ulusu ismine, başka bir deyişle bireyin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları ismine sadece bir adet müracaat yapılabilecektir. Birden fazla müracaat yapılması halinde müracaatlar geçersiz sayılacaktır.

YAPI RUHSAT TARİHİ Proje yapı ruhsat tarihi: 22/01/2013

Konutlar teslimli satılacaktır. Satış değerleri Katma Değer Vergisi hariç kıymetler olup, 3065 rakamlı yasa kapsamında geçerli Katma Değer Vergisi oranı üzerinden Katma Değer Aidatı meblağı evin teslimi evvelinde peşin tahsil edilecek, ayrıca vade sonuna kadar altı aylık çoğalış yarıyıllarının başında borç bakiyesine uygulanan çoğalış meblağı üzerinden Katma Değer Vergisi tahsil edilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mamak’taki bu evleri TOKİ satacak: Ankara’da yaşayanlar 442 Bin TL’ye konut alabilecek!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz