Mansur Yavaş kazandığı ilçeleri açıkladı: Seçimin kaybedeni Turgut Altınok’tur

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da kazandığı ilçeleri müjdeleyen Yavaş, “Bu tarihi fark bizleri asla şımartmayacak. Sizlerin omuzlarımıza yüklediği bu büyük sorumluluğun bilincindeyiz ve sizlere layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yavaş’ın açıklamalarından önce çıkan başlıklar şu şekilde:

Değerli Ankaralılar 2019 seçimlerini kazandığımızda kullandığım cümleleri yine tekrarlıyorum. Biz bu seçim sonuçlarını zafer olarak görmüyoruz. Bizim karşımızda düşman yok. Hepimiz bu vatanın onurlu birer ferdiyiz. Siyasi görüşlerimiz, dünyaya bakışımız farklı olabilir. Ama artık seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, 6 milyon Ankaralıya kimseyi ayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu seçimin kaybedeni, bizden farklı düşünen, bize oy vermeyen hemşehrilerimiz asla değildir. Bir demokrasi yarışı verilmiş Ankara’nın oylarıyla tüm Türkiye’de Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir.

Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok’tur. Geçen seçimde de aynı şeyi yapmışlardı. Geçen seçimden hiç ders almayanlar, tertemiz vatanseverlere iftira atanlar, kirli siyasetten medet umanlar, Ankara halkının yüce iradesi karşısında bir kez daha kaybettiler. Kaybetmeye de devam edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mansur Yavaş kazandığı ilçeleri açıkladı: Seçimin kaybedeni Turgut Altınok’tur

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz