Mardin’de kan donduran olay: Annesini ve eşini kilitleyip evi ateşe verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangını gören komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve saran alevlerden kurtulmak için balkondan atlayan Necla B. vücudunda yanıklar oluşurken, kapıyı kıran ekipler tarafından evden çıkarılan Atiye B.’nin ise hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

İlk müdahalelerinin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Necla B.’nin ayağında ve kolunda kırıklar oluştuğu belirtilirken, Atiye B.’nin yoğun bakıma alındığı ve durumunun kritik olduğu ifade edildi.

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturmada, Veysi B.’nin İstanbul’a kaçtığı belirlendi. İstanbul Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Veysi B.’nin Avcılar bölgesinde bir adreste saklandığı tespit edildi.

Adresi yakın takibe alınan Veysi B., jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Veysi B., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada hastanede tedavisi tamamlanan Necla B. taburcu edilirken, Atiye B.’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mardin’de kan donduran olay: Annesini ve eşini kilitleyip evi ateşe verdi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz