1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mardin’deki Kazaya İlişkin Sanıkların Yargılanması Devam Ediyor

Mardin’deki Kazaya İlişkin Sanıkların Yargılanması Devam Ediyor

service

Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 1 polis memurunun hayatını kaybetmesinin ardından, toplamda 20 kişi hayatını kaybetti, 47 kişi ise yaralandı.

Martin 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuksuz yargılanan tır şoförleri Umut G. ve Yunus Ş. ile şirket yetkilileri K.G., M.A. ve K.M.G. duruşmaya katılmadı. Yaralıların ve hayatını kaybedenlerin aileleri ise mahkemede hazır bulundu.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ile avukatları, sanıklardan şikayetçi olduklarını belirterek, daha önce tahliye edilen sanıkların yeniden tutuklanmasını talep etti. Ancak mahkeme heyeti, tutuklama taleplerini reddetti ve duruşmayı 4 Şubat tarihine erteledi.

İddianamede, tır şoförleri Umut G. ve Yunus Ş. ile şirket yetkilileri K.G., M.A. ve K.M.G. hakkında, “bir veya birden fazla kişinin ölümüyle birlikte bir veya birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma” suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Olay, 20 Ağustos 2022 tarihinde Derik ilçesi Üçyol mevkisinde gerçekleşti ve bu trajik kaza halkta derin üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mardin’deki Kazaya İlişkin Sanıkların Yargılanması Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz