1. Haberler
  2. Gündem
  3. ‘Martının yediği kulak’ davasında hapis kararı çıktı! Mahkeme, 7 yıl sonra karar verdi

‘Martının yediği kulak’ davasında hapis kararı çıktı! Mahkeme, 7 yıl sonra karar verdi

featured
service

Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek’in birkaç metre ileriye tükürdüğü kulağı ise bir martı kaptı. Eyüp Çelik’in kulağının bir kısmının kopması ile kalıcı hasar ve görünüm bozukluğu oluştu. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Adalar Adliyesi’nde Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına müşteki sanık Eyüp Çelik katılırken sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek mazeret sunarak katılmadı. Taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek’in ‘yüzde sabit iz oluşturacak şekilde kasten yaralama’ suçundan cezalandırılmasını istedi.

Müşteki sanık Eyüp Çelik’in ise ‘basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde kasten yaralama’ suçundan cezalandırılmadı talep edildi.

martinin-kaptigi-kulak-davasinda-hapis-cikti-2.jpg

Mütalaaya karşı savunma yapan Eyüp Çelik, “Kız, ‘kurtar kurtar’ diye bağırıyordu. Alelade bir tartışma olsa ben zaten müdahil olmam. Olay anında gözümü hastanede açtım. Beraatimi ve karşı tarafın cezalandırılmasını talep ediyorum” dedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek’i ‘kasten yaralama’ suçundan 3 yıl 4 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Katılan sanık Eyüp Çelik ise ‘kasten yaralana’ suçundan beraat etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Martının yediği kulak’ davasında hapis kararı çıktı! Mahkeme, 7 yıl sonra karar verdi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz