1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meltem Cumbul ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde

Meltem Cumbul ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde

featured
service

Dizinin çekimleri Kapadokya’da gerçekleştiriliyor. Çocukluğunun bir kısmını bu büyülü bölgede geçiren Cumbul, “Güzel Aşklar Diyarı” ile hem oyunculuğa dönüyor. Çalışmalarına bir süredir New York’ta devam eden oyuncu, bu proje için Amerika’daki evini kapatarak Türkiye’ye dönüş yaptı.

Dizinin okuma provasında ‘Güzel Aşklar Diyarı’ ile ilgili olarak “Asla yerinde durmayan, ailenin, aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikaye” diyen Cumbul, dizinin çekildiği Kapadokya ile ilgili de önemli bir anısını paylaştı. Çocukluğunun üç yılını Kapadokya’da geçirdiğini söyleyen Cumbul, “Babamın işi dolayısıyla Kapadokya’da yaşadık. Çok sevdiğim bir yer. Bir sinema filmini de orada çekmiştim. Mekânlar da beni çok etkiledi” dedi.

‘Güzel Aşklar Diyarı’, Kapadokya’da geçen bir öyküyü izleyici ile buluşturacak. Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın oyuncu kadrosunda Meltem Cumbul ve Halil Ergün’ün yanı sıra Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alıyor. Dizinin müzikleri ise yine Mahsun Kırmızıgül’e ait.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meltem Cumbul ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz