1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Ağustos Hava Durumu Raporu! İl İl Hava Durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Ağustos Hava Durumu Raporu! İl İl Hava Durumu!

featured
service

Ege Bölgesi, genel olarak az bulutlu ve açık bir hava ile güne başlayacak. Ancak iç kesimlerde, özellikle Kütahya çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olabilir. Denizli, İzmir ve Muğla gibi şehirlerde hava genellikle açık ve sıcak olacak. Rüzgarın iç kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi

( = window. || []).push({});

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nin birçok ilinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Özellikle Marmara’nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak yağışlar bekleniyor. İstanbul’da sıcaklık 24°C ile 31°C arasında değişirken, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Edirne, Kırklareli ve Kocaeli gibi çevre illerde de benzer hava koşulları hakim olacak.

Akdeniz ve İç Anadolu

Akdeniz Bölgesi’nde, az bulutlu ve açık hava koşulları öne çıkacak. Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülebilirken, Adana ve Antalya’da hava genel olarak parçalı bulutlu ve sıcak olacak. İç Anadolu Bölgesi’nde ise Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ankara’da ise hava parçalı ve az bulutlu, ancak öğle saatlerinde sağanak yağışlar olabilir.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi, özellikle Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz’de parçalı bulutlu hava ile karşılaşacak. Yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olabilir. Bolu, Düzce ve Sinop gibi illerde, hava koşulları hızla değişebilir ve ani sağanaklar yaşanabilir.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde genellikle az bulutlu hava koşulları hakim olacak. Ancak Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülebilir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ise az bulutlu ve açık geçecek. Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır gibi şehirlerde hava sıcak ve açık olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Ağustos Hava Durumu Raporu! İl İl Hava Durumu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz