1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji il il uyardı: Yurdun birçok kesiminde ‘sağanak’ alarmı

Meteoroloji il il uyardı: Yurdun birçok kesiminde ‘sağanak’ alarmı

featured
service

Marmara Bölgesi genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi beklenirken, özellikle bölgenin doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Sakarya çevrelerinde bu yağışların yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor. İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli’de de yer yer sağanak yağışlar etkili olacak.

Ege Bölgesi’nde havanın genel olarak parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Ancak bölgenin iç kesimlerinde, özellikle öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Afyonkarahisar ve Muğla’nın iç kesimlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. İzmir ve Manisa ise daha sakin bir hava durumu ile günü geçirecek.

Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Bu bölgelerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Hatay ve Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Antalya’da da sağanak yağışlar görülebilir.

İç Anadolu Bölgesi’nde, öğle saatlerinden itibaren Konya, Niğde, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu yağışların, Çankırı çevresinde yerel kuvvetli olması öngörülüyor. Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz’de de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Doğu Karadeniz kıyılarında, özellikle iç kesimlerde, yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji il il uyardı: Yurdun birçok kesiminde ‘sağanak’ alarmı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz