1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji o illeri uyardı: O illerde yağış bekleniyor!

Meteoroloji o illeri uyardı: O illerde yağış bekleniyor!

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, birçok ilde sağanak yağışlar bekleniyor. Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Artvin, Erzurum, Ardahan ve Ankara gibi illerde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Bu yağışlarla birlikte sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Edirne, Kırklareli ve Bilecik çevrelerinde sağanak yağışlar görülecek. İstanbul’da ise hava parçalı bulutlu olacak. Ancak, bölgenin güneyinde toz taşınımı bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, Akdeniz Bölgesi’nde de benzer bir durum söz konusu. Ancak, yarın öğle saatlerinde iç kesimlerde sağanak yağışlar görülecek.

İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak, özellikle Eskişehir, Çankırı ve Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülecek.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Sıcaklıkların yüksek seyredeceği bölgelerde, dikkatli olunması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji o illeri uyardı: O illerde yağış bekleniyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz