1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Sonbaharı yaşamadan kışa geçtik: İşte 23 Ekim Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Sonbaharı yaşamadan kışa geçtik: İşte 23 Ekim Türkiye geneli hava durumu

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Ekim hava durumu tahminlerini açıkladı. Ülkemizin kuzey ve doğu bölgeleri, kış mevsimine ait bulutlu ve yağışlı bir günle karşı karşıya. Doğu Karadeniz ve Hakkari’nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise tüm ülkede 1-3 derece artış gösterecek.

Meteorolojik verilere göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava durumu bekleniyor. Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda aralıklı yağışlar görülecek. Özellikle Hakkari ve Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Diğer bölgelerde ise genellikle yağmur şeklinde yağışlar yaşanacak. Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus ile sis görülebileceği uyarısı yapıldı.

Ülke genelinde hava sıcaklıklarının yarın 1-3 derece artması tahmin ediliyor. Bu artış, sonbaharın yavaş yavaş yerini kışa bırakacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Meteoroloji uzmanları, bu durumun halk sağlığı açısından dikkatle takip edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bu durum, hava sıcaklıklarındaki artışla birlikte, dışarıda geçirilen zamanın keyifli geçmesini sağlayabilir.

4-001.jpg

MARMARA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Sonbaharı yaşamadan kışa geçtik: İşte 23 Ekim Türkiye geneli hava durumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz