1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteorolojiden 35 il için uyarı: Kuvvetli sağanak geliyor!

Meteorolojiden 35 il için uyarı: Kuvvetli sağanak geliyor!

featured
service

Özellikle Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Bu durum sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara neden olabilir. Vatandaşlar, dikkatli ve tedbirli olmalıdır.

Bugün itibarıyla İç Anadolu’nun doğusunda ve Doğu Anadolu’da da kuvvetli yağışlar bekleniyor. Yozgat, Sivas, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Adana, Mersin, Osmaniye gibi illerde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar yaşanabilir. Bu durumda sel, su baskını, yıldırım gibi risklere karşı önlem alınmalıdır.

Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında da kuvvetli yağışlar görülebilir. Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Bursa, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Bartın ve Kastamonu gibi illerde ani sel, su basını, yıldırım ve yerel dolu yağışı gibi risklere karşı dikkatli olunmalıdır.

Meteoroloji uyarılarını dikkate alarak, vatandaşlar gerekli tedbirleri almalıdır. Aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek risklere karşı önlem almak, can ve mal güvenliğini korumak adına önemlidir. Güncel hava durumu tahminlerini takip ederek, ani değişikliklere karşı hazırlıklı olmak gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteorolojiden 35 il için uyarı: Kuvvetli sağanak geliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz