1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteorolojiden o illere uyarı geldi! Sağanak yağış etkisini gösterecek: Evden çıkarken önlemlerinizi alın

Meteorolojiden o illere uyarı geldi! Sağanak yağış etkisini gösterecek: Evden çıkarken önlemlerinizi alın

featured
service

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde hava durumu genel olarak parçalı bulutlu ve az bulutlu geçecek. Ancak yerel sağanaklar ve gök gürültülü sağanak yağışlar, özellikle Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ve Marmara’nın doğusunda etkili olacak. Hava sıcaklıklarının Marmara’da 3 ila 5 derece artması beklenirken, diğer bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden esecek.

Marmara: Marmara Bölgesi’nin genelinde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Bölgenin doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Sakarya çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Ege: Ege Bölgesi’nde parçalı ve az bulutlu hava görülse de öğleden sonra iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Afyonkarahisar ve Muğla’nın iç kesimlerinde yağışların kuvvetli olması öngörülüyor.

Akdeniz: Akdeniz Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava hâkim olacak. Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ve Hatay çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların bu bölgelerde kuvvetli olması muhtemel.

sicak.jpg

İç Anadolu: İç Anadolu Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Öğle saatlerinden itibaren Konya, Niğde, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Ankara’nın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yağışların Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Karadeniz: Karadeniz Bölgesi’nde parçalı ve çok bulutlu hava hâkim olacak. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteorolojiden o illere uyarı geldi! Sağanak yağış etkisini gösterecek: Evden çıkarken önlemlerinizi alın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz