1. Haberler
  2. Gündem
  3. MHP’den Cumhur İttifakı’nı bitirme sinyali: AK Parti’nin CHP ve altılı masayla ittifak yapması en büyük temennimizdir

MHP’den Cumhur İttifakı’nı bitirme sinyali: AK Parti’nin CHP ve altılı masayla ittifak yapması en büyük temennimizdir

featured
service

Devlet Bahçeli’den dikkat yüzük paylaşımı: Allah bana yeter

Devlet Bahçeli açıklamasında, siyasi normalleşme ve yumuşama atmosferinin sürdürülebilir hale gelmesinin önünde MHP bariyer olarak görülüyorsa, kendilerine düşen sorumluluğun her türlü fedakarlığı göze almak ve gereğini gönül huzuruyla yapmak olduğunu ifade etti.

Bahçeli, “AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir.” dedi.

Buna rağmen Cumhur İttifakı’na bağlılıklarının kararlılıkla devam edeceğini belirten Bahçeli, “Kaldı ki Cumhur İttifakı’ndan tavizimiz, geri dönüşümüz, yarı yolda bırakmamız, ilkelerinden ve hedeflerinden cayma göstermemiz mümkün değildir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da şartlar ne olursa sonuna kadar yanında ve arkasında olacağımızı, kesinlikle yalınız bırakmayacağımızı herkes çok iyi bilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti davasının 1 Temmuz’da görülecek duruşmasında MHP’nin mutlaka hazır bulunacağını belirtti.

Bahçeli’nin açıklamasının tamamı şöyle:

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini müteakiben Türk siyasetinde, demokrasinin vazgeçilmez kurumları olan siyasi partiler arasında normalleşme ve yumuşama arayışlarının temel alınarak çok bilinmeyenli yeni bir denklemin kurulmak istendiği gözlemlenmektedir.

Zira her şey milletimizin huzurunda gerçekleşmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi iyi niyetli, yapıcı, yol açıcı, millet ve ülke lehine olduktan sonra söz konusu munzam ve muhassıl diyalogları kuşkusuz makul ve mantıklı değerlendirmekten en ufak rahatsızlık duymayacaktır.

Kutuplaşmanın ve kavgaya tutuşmanın sonu ve sonucu asla yoktur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den Cumhur İttifakı’nı bitirme sinyali: AK Parti’nin CHP ve altılı masayla ittifak yapması en büyük temennimizdir
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz