1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO temasları Brüksel’de oldukça yoğun geçiyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO temasları Brüksel’de oldukça yoğun geçiyor

featured
service

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brüksel’de yoğun temaslarda bulunuyor. Bakan Güler, NATO Karargahı’nda bir dizi önemli görüşme gerçekleştirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler karargaha gelişinde Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü, NATO Türk Askeri Temsil Heyet (TMR) Başkanı Korgeneral Göksel Kahya ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Güler, NATO Karargahı’nda TMR Başkanlığını ve NATO Daimi Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Korgeneral Kahya ve Büyükelçi Gümrükçü’den çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Güler, toplantı kapsamında Litvanya Savunma Bakanı Laurynas Kasciunas ile bir araya geldi. Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliği’nde gerçekleştirilen heyetler arası görüşmede savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde Ukrayna konulu özel oturuma katıldı. Oturum öncesinde pek çok mevkidaşıyla ayaküstü görüşmeler yapan Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile de sohbet etti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Brüksel’deki temasları, Türkiye’nin NATO içerisindeki rolünü ve savunma alanındaki işbirliklerini güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO temasları Brüksel’de oldukça yoğun geçiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz