1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Savunma Bakanlığı’ndan Milli Takıma destek videosu

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Milli Takıma destek videosu

featured
service

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda’ya karşı yarı final mücadelesi verecek olan A Milli Futbol Takımı’na destek mesajlarını ileten bir video yayınladı.

Bakanlık, sosyal medya hesaplarından bugün oynanacak Türkiye-Hollanda karşılaşması öncesinde A Milli Futbol Takımı’na başarı dileklerini ileten özel bir video paylaştı. Videoda, karada, denizde ve havada görev yapan Mehmetçik, Türk bayrakları ve milli takım forması açarak milli takıma başarılar diledi.

Videoda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) farklı birimlerinde görev yapan askerler, Türk bayrağı ve milli takım forması eşliğinde milli takıma destek mesajlarını iletti. Mehmetçikler, karada, denizde ve havada verdikleri destekle milli takımın yanında olduklarını gösterdi.

MSB’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Milli ruh, milli güç. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan ‘Bizim Çocuklar’a mesaj var: A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere.”

Bu paylaşım, sadece milli takım oyuncuları ve teknik ekibine değil, aynı zamanda tüm Türkiye’ye moral vermek amacıyla yapıldı. Mehmetçiklerin desteği, milli takımın sahada daha güçlü ve motive bir şekilde mücadele etmesi için önemli bir motivasyon kaynağı olacak.

Videoda, Mehmetçiklerin görev yaptıkları farklı coğrafi bölgelerde milli takıma olan inançlarını ve desteklerini göstermeleri, milli ruhun ve birlikteliğin önemini bir kez daha vurguladı. Bu destek, milli takımın sahadaki performansına olumlu yansıyacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Savunma Bakanlığı’ndan Milli Takıma destek videosu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz