1. Haberler
  2. Gündem
  3. Miras Kavgasında Üç Kişiyi Öldürdü, 981 Gündür Firarda

Miras Kavgasında Üç Kişiyi Öldürdü, 981 Gündür Firarda

featured
service

Seyit ve Gaffar Yılmaz’ın annesi Ayla Yılmaz, “3 Ocak 2022 tarihinde, güpegündüz çarşının ortasında benim 2 evladım ve kardeşim katledilmiştir. İki evladımı ve kardeşimi toprağa verdim. Katil halen ortada yok. Cinayeti işledikten sonra benim evimin etrafında dolaşarak diğer oğlumu, kardeşimi, beni arayıp elinde silahla bizi de katletmek istediğini, bağırarak söylediğini, herkes duymuş. Şehrin ortasında 3 tane insan katlediliyor. Elini sallayarak, Mehmet Y. isimli arkadaşını arayarak kendini dolaştırıp halen elinde silahla bizleri aradığını, Mehmet Y. evimize gelip itiraf etti. Mehmet Y., evimize geldiğinde, 12.00’a kadar gezdirdikten sonra, avukatına teslim edip katili gönderdiklerini söyledi. Avukatı ondan teslim alıp Ankara’ya kadar katili kaçırıyor” ifadelerini kullandı.

Adalet istediğini aktaran anne Yılmaz, “Ben, üç canımı gencecik toprağa verdim. Öğrenci olan çocuğumdan ne istediler anlamıyorum. Büyük oğlumun 1,5 yaşında çocuğu yetim kaldı. Yeni evlenmişti. Kardeşimin 14 yaşında kızı yetim kaldı. Eşi de öyle. Hiçbir şeyle alakası yok. Ondan ne istediler? Seri katil şu an nerede? Sürekli tehditler ve yakınlarımızı arıyor. Tehdit ediyor. Biz bunları polise söylüyoruz ama sonuç alamıyoruz. Polisimiz, valimiz, devlet büyüklerimiz lütfen bizimle ilgilensinler. Lütfen bizim derdimize çare bulsunlar” diye konuştu.

Cinayet şüphelisinin ve ona yardım edenlerin cezalandırılmasını isteyen Yılmaz, “Şu an 981 gün oldu. Halen hiçbir arpa boyu yol gidilemedi. Adalet istiyorum. 981 gündür bizim ciğerimiz yanıyor” dedi.

Serdar Yılmaz’ın ağabeyi, Seyit ile Gaffar Mehmet Yılmaz’ın da dayıları olan Selçuk Yılmaz ise “Bizim canımız yanıyor. Kardeşim Serdar Yılmaz, işi gücü olmasına rağmen malının olmasından, güzel yaşamasından katledildi. Yeğenim Seyit Yılmaz, malı mülkü olmasına rağmen katledildi. Yeğenim Gaffar Mehmet Yılmaz, katledildi. Bu suçluların cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Miras Kavgasında Üç Kişiyi Öldürdü, 981 Gündür Firarda
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz