1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mısırlı Komedyen Bassem Youssef X Hesabını Yeniden Açtı

Mısırlı Komedyen Bassem Youssef X Hesabını Yeniden Açtı

service

Mısırlı ünlü komedyen Bassem Youssef, 11,7 milyon takipçisi olan sosyal medya platformu X hesabını yeniden aktif hale getirdiğini duyurdu. Youssef, hesabının daha önce “hacklendiği izlenimi veren endişe verici mesajlar” alması ve tanıdıklarının güvenliğiyle ilgili kaygılar nedeniyle hesabını kapattığını açıkladı.

Bassem Youssef, X üzerinden yaptığı açıklamada, güvenlik endişelerinin azaldığını ve hesapla ilgili sorunların çözüldüğünü belirtti. “X dahil tüm sosyal medya hesaplarım tekrar aktif.” şeklinde ifade eden Youssef, durumu takip ettiğini ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları attığını vurguladı.

Youssef, “Siyonistler sizi yıldırmasın” mesajı paylaşması sonrasında, X hesabına ulaşılamadığı için sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden olmuştu. Bu konu hakkında Youssef, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, hesabının X tarafından kapatılmadığını ifade etti.

Youssef, “Ailemle ilgili güvenlik meseleleri azalınca geri dönmeyi düşünebilirim.” dedi. Ayrıca, bu duruma ilişkin olarak İsrail hükümetinin X gönderisine, “Daha ne kadar kırılgan olabilirsiniz?” diye yanıt verdi. Youssef, son günlerde sosyal medyada Filistin’e verdiği destekle ve İsrail’in saldırılarına karşı gösterdiği tepkilerle gündem olmuştu.

Piers Morgan’ın moderatörlüğündeki “Sansürsüz” adlı programda konuk olan Youssef, İsrail’in Gazze halkına yönelik şiddet politikalarını mizahi bir dille eleştirerek büyük ilgi topladı. Program, milyonlarca izleyiciye ulaşınca Youssef ile bir ikinci program daha yapıldı. Youssef, “Videolarım çok izlendi ama bu alanda benden daha çok çalışan birçok insan var. Söylediklerim halkta yankı buldu. Neden ve nasıl bilmiyorum ama söylediklerim için mutluyum.” şeklinde ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mısırlı Komedyen Bassem Youssef X Hesabını Yeniden Açtı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz