1. Haberler
  2. Gündem
  3. MSB 25 bin uzman erbaş alacak! Başvuru şartları açıklandı, o tarihe kadar başvurun

MSB 25 bin uzman erbaş alacak! Başvuru şartları açıklandı, o tarihe kadar başvurun

featured
service

Yayımlanan kılavuza göre başvuru işlemleri 03.06.2024 saat 11:00 ile 30.06.2024 saat 23:59 arasında yapılacaktır.

Başvuru işlemleri, r, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-Devlet kapısı aracılığıyla çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Bu adres dışında posta yolu ile ya da şahsen yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylar başvuru sonuçlarını https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden görecektir.

Başvuru sırasında:

(a) Öğrencilik veya mezuniyet bilgisini, bilgilerim sayfasında yer alan “Eğitim Bilgileri” kısmından “Eğitim Bilgisi Ekle” bölümünden en son mezun olduğu eğitim bilgisinin girilmesi ve “Diploma/Denklik Belgesi” alanına “Diploma (MEB Onaylı) Belgesi”nin,

(b) Askerliğini yapmış veya yapan adayların, bilgilerim sayfasında yer alan “Diğer Bilgi/Belgeler” kısmından “Askerliğini Yapmış veya Yapıyor Olanlar İçin Askerlik Durum Belgesi”nin,

(c) Sözleşmeli erbaş ve er olarak görev yapan adayların “Sözleşmeli Erbaş ve Erler İçin Görev Yeri Belgesi”nin (sözleşme sürelerini gösterecek şekilde) yüklenmesi gerekmektedir.

(2) Alım süresince her türlü duyuru https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapılacak olup adaylar duyuruları takip etmekle sorumludur. Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecek olup, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapılacak duyurular resmi tebligat niteliği taşımaktadır.

(3) Adaylara gerekli görüldüğü takdirde telefon veya kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılabileceğinden, adayların kendilerinin ya da kendilerine ulaşabilecek yakınlarının cep telefonlarını başvuru esnasında doğru ve eksiksiz beyan etmeleri faydalarına olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MSB 25 bin uzman erbaş alacak! Başvuru şartları açıklandı, o tarihe kadar başvurun
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz