MSB: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta bir askerin şehit düştüğünü duyurdu. Yapılan açıklamada, Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın şehit olduğu ve temas esnasında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, bugün gerçekleşen temasta Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın şehit olduğu haberi verildi. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın şehit düşmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, mesajında şunları kaydetti: “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Pençe-Kilit Operasyonu, Türkiye’nin güney sınırlarında terörist unsurlara karşı yürütülen kapsamlı bir askeri harekâttır. Operasyonun amacı, teröristlerin barınma alanlarını yok etmek ve sınır güvenliğini sağlamak olarak belirlenmiştir. Bu operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütlerine karşı verdiği kararlı mücadelenin bir parçasıdır.

Uzman Çavuş Cebrail Acar, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde görev yaparken teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Bu acı haber, hem Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hem de Türk milletini derinden üzdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MSB: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz