1. Haberler
  2. Gündem
  3. MSÜ Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

MSÜ Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

service

Kara Harp Okulu, önemli bir gelenek olan diploma alma ve sancak devir teslim törenini gerçekleştirdi. Törende, Kara Harp Okulu Komutanı Tuğgeneral Levent Sabahattin Güldağı, şanlı Türk ordusunun değerlerine vurgu yaptı.

Güldağı, konuşmasında, “Dün olduğu gibi bugün de egemenlik ve bağımsızlığımız için ettiğiniz yemine sadık kalmalısınız. Mete Han’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar atalarımızdan aldığımız ilhamla, ordumuza ve milletimize kendinizi adamalısınız” dedi.

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, MSÜ’nün kuruluş hikayesini paylaştı. 8 yıl önce zor koşullar altında kurulan üniversite, 47 bin 768 mezun vermiştir. Bu yıl ise 7 bin 26 mezun daha verilmiştir.

Afyoncu, “Kurumumuz, 49 ülkeden 2 bin 56 dost ve kardeş subay ve astsubay yetiştirmiştir. Eğitimlerimiz, Türkiye’nin güvenliği için kritik önemi haizdir” ifadelerini kullandı.

Mezunlara da seslenen Rektör Afyoncu, aile ve milli değerlere sahip çıkmaları gerektiğini belirterek, “Kendi milli ve manevi değerleriyle barışık olmayan hiçbir toplum, tarihte var olamaz. Bunu unutmayın” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MSÜ Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz