Murat Kurum: Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’yı ziyaret ederek, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecini başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, “Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” dedi.

Bakan Kurum’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milletin önceliğinin ve ilk işlerinin depremzedelerin mutluluğu olduğunu vurguladı. Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda, cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’ya ziyaretler gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bakan Kurum, “Çünkü asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var” diyerek, devletin ve milletin gücüyle deprem bölgesini süratle ihya edeceklerini belirtti. Allah’ın izniyle ve milletin dualarıyla, afet bölgelerinde nasıl şehirleri ayağa kaldırdılarsa, aynı anlayışla deprem bölgesini de yeniden yapılandıracaklarını ifade etti.

Kurum, “Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” sözleriyle, depremzedelerin yaşadığı acıları hafifleteceklerini dile getirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un liderliğinde, deprem sonrası bölgenin yeniden yapılanması için önemli adımlar atılacak. Yapılanma sürecinde vatandaşların ihtiyaçları göz önünde bulundurulacak ve süreç sıkı bir şekilde takip edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Kurum: Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz