1. Haberler
  2. Gündem
  3. Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu’dan Meclis’te yemin

Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu’dan Meclis’te yemin

featured
service

Bakanlıktaki devir-teslim töreninin ardından TBMM’ye gelen Murat Kurum, Genel Kurul Salonu’na girmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Nasip oldu, yeniden eski görevimize dönmüş olduk; Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, tensipleriyle” ifadelerini kullanan Kurum, önceki dönemdeki çalışmalarını devam ettireceğini ve daha fazla özveri göstereceğini belirtti.

Kurum, afetlerde milletin yanında olacaklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Bayrağı devraldığımız Sayın Bakanımızdan daha yukarı çıkartmak için var gücümüzle, ekibimizle birlikte çalışacağız. Vatanımıza, milletimize, ülkemize hayırlı olsun. Allah bizi utandırmasın, milletimize mahcup etmesin. Biz hiçbir zaman görev beklemiyoruz, her zaman önümüzdeki iş neyse bu işi en güzeliyle yapmaya gayret gösteriyoruz. Hep böyle olduk. Yaptığımız her işte de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Burada da aynı gayretle çalışacağız.”

Kurum, geçmişteki motivasyonla milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve belediye başkanlarıyla uyum içinde çalışacaklarını ifade etti. İlk olarak, afetten etkilenen 11 il ile kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşacaklarını belirten Kurum, çevre konusundaki hassasiyetin her zaman öncelikleri arasında olacağını söyledi. “Milletimiz için en iyi olanı önce hayal edeceğiz ondan sonra bu hayalleri hep birlikte tek tek gerçekleştirmeye çalışacağız. Cumhur İttifakımızla, daha önce uyum içerisinde çalıştığımız arkadaşlarımızla birlikte kimseyi ayırt etmeden, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu da Genel Kurulda yemin etmek üzere Meclis’e geldi. Memişoğlu, kendine tevdi edilen görevinin hayırlı olmasını dileyerek, “Bayrak değişimini aldık. Allah bizi milletimize, devletimize, Cumhurbaşkanımıza mahcup etmesin. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum ve Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu, TBMM’de yemin ederek görevlerine resmen başladılar.

Kürsüye ilk gelen yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu oldu. Memişoğlu, Meclis’te yemin ederek görevine başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu’dan Meclis’te yemin
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz