1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muşlu Ailelerden DEM Parti Önünde Eylem Devam Ediyor

Muşlu Ailelerden DEM Parti Önünde Eylem Devam Ediyor

service

Muş’ta, çocuklarının terör örgütü PKK tarafından alıkonulmasından DEM Parti’yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı önündeki eylemlerine devam ediyor.

Evlatlarını terör örgütünden kurtarmak isteyen aileler, her hafta çarşamba günü DEM Parti Muş İl Başkanlığı binası önünde toplanarak, çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulunuyor. Bu hafta da benzer bir eylem gerçekleştiren aileler, PKK’ya karşı tepkilerini dile getirdi.

Eylemler sırasında konuşan Ayten Koçhan, oğlunun 9 yıldır kendisinden haber alamadığını belirtti. Koçhan, “Oğlum dön, teslim ol. Biz vazgeçmeyeceğiz ve pes etmeyeceğiz. Sen gelinceye kadar eylemime devam edeceğim. Yeter artık anneler, babalar ağladı. Evlat hasretine dayanamıyoruz. Bütün evlatlara sesleniyorum. Gelin teslim olun. Yolunuz yol değil,” ifadelerini kullandı.

Şahinaz Özcan da oğluna çağrıda bulunarak, “Onların çocukları bir gün eve geç gelse ya da gelmese dayanabilirler mi? DEM Parti ve PKK’dan çocuğumu istiyorum. Atilla, oğlum, sesimi duyuyorsan gel devlete teslim ol,” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muşlu Ailelerden DEM Parti Önünde Eylem Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz