1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nagehan Alçı’dan aylar sonra gelen ROK itirafı: Hayatımın en büyük pişmanlığı, evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet…

Nagehan Alçı’dan aylar sonra gelen ROK itirafı: Hayatımın en büyük pişmanlığı, evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet…

featured
service

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma sonunda tek celsede boşanan çift, birlikte poz da vermişti.

Mahkeme çıkışı basın mensuplarının ‘Boşandınız mı?’ şeklindeki sorularına cevap veren Alçı, “Gerekenleri söyledik teşekkür ediyorum. Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik” şeklinde konuşmuştu.

Boşanmaları sonrası iki taraf da sessizliğini korurken Alçı, Adem Metan’ın Youtube kanalı için hazırladığı “Peki Sonra?” programda ROK ile olan evliliklerine ilişkin “Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu” ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı, geçtiğimiz dakikalarda aylar sonra gelen bir itirafta bulundu.

X hesabından paylaşım yapan Alçı, uzun süre psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünün altını çizerek şunları söyledi:

“1)Hayatımın en büyük pişmanlığı. Klavyenin başındaki en zor dakikalarım bunlar. Yıllardır kendime itiraf edemediğim, içimde biriktirdiğim bazı gerçeklerden bahsetme vakti geldi… İnsan bazen hayatla tuhaf mücadele yöntemleri buluyor. Çeşit çeşit savunma mekanizmaları icat ediyor.

2) Başkaları için avaz avaz bağırırken kendi için hep susuyor, içine atıyor. Ben uzun, çok uzun yıllardır tahayyül edemeyeceğiniz boyutlarda psikolojik, fiziksel ve ekonomik bir şiddet sarmalının içinde yaşadım.

3)Evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet ve korkunç boyutlardaki manipülasyonun üzerini çocuklarıma bu hikâyeyi miras bırakmayayım, böyle bir şeyle anılmasınlar, kendi mağduriyetim işimin önüne geçmesin, diyerek örttüm.

4)En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım. Yıllarca bunları-kendi şahit oldukları hariç- ailemle dahi paylaşmadım. Bunun yalnızca iki istisnası var…

5) Kardeşim Lalehan Gülle ve avukatım Gözde Egemen. İkisi de her şeye şahit… Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdığımı, geldiklerinde haberlere konu oluruz çocuklar kötü etkilenir diye vazgeçip geri gönderdiğimi bilirim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nagehan Alçı’dan aylar sonra gelen ROK itirafı: Hayatımın en büyük pişmanlığı, evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz