1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının kardeşi açıkladı: Belli oldu

Narin cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının kardeşi açıkladı: Belli oldu

featured
service

İtirafçının Açıkladığı Olaylar

Bahtiyar’ın kardeşi, ağabeyinin kendisine cenazenin neden saklandığını şöyle anlattığını öne sürdü: “Ağabeyim, bana ‘Aileni düşün, bu cenazeyi buradan götür. Bu cenazeyi götürmesem, bu adam ailemi yok ederdi’ dedi.” Bahtiyar, cenazeyi dereye koyduğunu itiraf etmiş ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Kardeşi, ağabeyinin suçlu olduğuna inandığını ifade etti.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

İtirafçının Kardeşinden Şok Edici Detaylar

Bahtiyar’ın kardeşi, ağabeyinin olayla ilgili şu açıklamayı yaptığını belirtti: “Ağabeyim, yukarıdan gelirken muhtarın kendisine selektör yaptığını söyledi. Muhtar, arabasında çuval olup olmadığını sormuş. Bahtiyar, tarım işi için çuval ihtiyacı olduğunu düşündüğünü ve cenazeyi görünce korktuğunu belirtti. Muhtar, ona 200 bin lira teklif etmiş. Ancak Bahtiyar, bu teklifi reddederek, cenazeyi buradan götürmesini istemiş. Aksi halde, muhtarın ailesini yok edeceğinden korkmuş.”

Mali Durum ve Muhtarla İlişkiler

Bahtiyar’ın kardeşi, ağabeyinin paraya ihtiyacı olmadığını vurguladı: “Ağabeyimin paraya ihtiyacı yok, ayda 300 binden fazla para kazanıyor. Muhtarla da aile gibiydik, hatta muhtar ve ağabeyim kardeş gibiydiler. Cenazeyi dereye götürmeseydi suçlu olmazdı.” Bu açıklamalar, cinayetin arkasındaki karanlık detayları ve muhtarla olan ilişkileri aydınlatmaya yönelik önemli ipuçları sunuyor.

Soruşturmalar ve Gözaltı Durumu

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmalar devam ediyor. Son olarak, cinayetle ilgili gözaltında bulunan kişilerin Diyarbakır Adliyesi’ne tavsiye edildiği belirtiliyor. Olayla ilgili gelişmeler ve soruşturmanın sonuçları, kamuoyuyla paylaşılacak.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın kardeşinden gelen şok edici açıklamalar kamuoyuna duyuruldu. Bahtiyar’ın cinayetle ilgili tehditlere maruz kaldığı ve cenazeyi saklama kararının arkasında muhtarın etkisi olduğu öne sürülüyor. Ağabeyinin suçlu olduğu ifade eden kardeşi, soruşturmaların devam ettiğini ve gözaltındaki şahısların adliyeye sevk edildiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının kardeşi açıkladı: Belli oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz