1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin Güran cinayetinde adli tıp raporu açıklandı: Cesette üçüncü kişiye ait bulgulara rastlanmadı

Narin Güran cinayetinde adli tıp raporu açıklandı: Cesette üçüncü kişiye ait bulgulara rastlanmadı

featured
service

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Narin cinayetiyle ilgili amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanırken 22 şüphelinin ise adliyedeki işlemleri devam ediyor.

22 zanlının adliyedeki işlemleri sürerken Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nun ön raporu açıklandı. Açıklanan rapora göre Narin’in üzerinde amca Salim Güran dışında kimsenin DNA’sına rastlanmadı.

Halk TV muhabiri “Üçüncü kişilere ait bulgulara rastlanmadı yani Narin’in dışındaki herhangi bir kişinin bulgusu, Narin’in bedeninde bulunamadı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen yazıda ‘Narin Güran’ın bedeni üzerinde yapılan detaylı incelemelerde üçüncü kişilere ait herhangi bir bulguya rastlanmamıştır’ deniliyor. Narin’in cesedinin 19 gün kirli suda kalması, cesedin çürümesi, deforme olması nedeniyle o bulguların yok olmuş olabileceği ihtimali de var. Narin suda olmasaydı bu bulgulara günler geçse bile ulaşılabilecekti” dedi.

Anne Yüksel Güran’ın ifadesi de ortaya çıktı. Yüksel Güran, amca Salih Güran ile arasında ilişki olduğu iddialarını yalanladı.

Anne Yüksel Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Anne Güran, amca Salih Güran ile arasında ilişki olduğu iddiasını yalanladı, “Böyle bir şey yok.” dedi.

Anne Güran, “Narin’i kimin öldürdüğünü bilmiyorum. 1 kez yanlışlıkla amcayı aradım.” dedi. Anne Güran’ın amca Salim Güran’ın 3 kez aradığı ortaya çıktı.

Anne Güran diğer 2 aramayı açıklayamadı.

İfadesi alınan şüphelilerden kuzen Birsen Güran, soruşturmanın seyrini değiştirecek bir ifade verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin Güran cinayetinde adli tıp raporu açıklandı: Cesette üçüncü kişiye ait bulgulara rastlanmadı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz