1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin Güran cinayetinde amcanın eşi Melek Güran’ın ifadesi: Eşimden şüphelendim, her şeyi anlat dedim beni dinlemedi

Narin Güran cinayetinde amcanın eşi Melek Güran’ın ifadesi: Eşimden şüphelendim, her şeyi anlat dedim beni dinlemedi

featured
service

Cinayet dedektifi Narin cinayetini değerlendirdi: Anne çok şey biliyor ama söylemiyor

NTV’de yer alan habere göre, Salim Güran’ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A. ile yaptığı görüşme soruşturma dosyasına girdi.

Güran’ın telefonunda yapılan imaj çalışmasında sildiği bazı görüşme kayıtları kurtarıldı.Narin’in son görüldüğü 15.15’ten sonra Salim Güran ile R.A.’nın 5 kez görüştükleri ortaya çıktı. İfadesinde Salim Güran ile 21 Ağustos’ta 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54’te yapmış olduğu görüşmelerin içeriğini sorulan R.A., hiç bir konuşmayı hatırlamadığını söyledi.

Geri getirilen bir görüşmenin kaydı oldukça dikkat çekiciydi. Cep telefonlarında yapılan imaj çalışmalarında, aralarında yapılan görüşmede “Salim’in ‘O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey, sondaki yamaçta. Yamacın köşesi taş’ şeklinde konuşmaya karşılık, ‘eeee’ şeklinde cevap verdiğiniz, Salim Güran’ın da ‘Biri yerde’ şeklinde cevap verdiği, buna karşılık ‘Tamam henüz bende değil, tamam daha ölmemiş’ diye cevap verdiğiniz konuşmaya ilişkin diyecekleriniz nelerdir?” Sorusu üzerine R.A., “Valla ben böyle bir şey hatırlamıyorum” cevabını verdi.

Ancak Salim Güran bu konuşmayı kabul etmeyerek “Kullandığım trafonun elektriğini bazen kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü de R.A.’yı o aleti bırakmış olduğum taşın dibinden alması için aradım. Narin’in ölümü ile bir alakası yoktur.” diye yanıt verdi.

R.A.’ya Salim Güran’ın ifadesinde pamuk tarlasındaki kurtlanmaya ilişkin, Mehmet Şerif Güran ile görüşmesi de soruldu. R.A., pamuk kurtlanmasının olay günü gerçekleşmediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin Güran cinayetinde amcanın eşi Melek Güran’ın ifadesi: Eşimden şüphelendim, her şeyi anlat dedim beni dinlemedi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz