1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin Güran’ın cesedini saklayan itirafçı konuştu: ‘200 bin lira vereyim cesedi yok et’ dediler

Narin Güran’ın cesedini saklayan itirafçı konuştu: ‘200 bin lira vereyim cesedi yok et’ dediler

featured
service

Narin Güran’ın cesedini dereye gizleyen Nevzat B.’ye ait kırmızı otomobilin, cesedin bulunduğu noktaya yakın bir bölgede yaklaşık 50 dakika park ettiği belirlendi. Narin’in cansız bedeni, 19 gün süren aramaların ardından Eğertutmaz Deresi’nde çuval içerisinde ve üzeri taşla örtülü olarak bulunmuştu. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, kırmızı otomobilin o gün saat 15.40’ta dereye yakın bölgeye gelip park ettiği ve yaklaşık 50 dakika boyunca orada kaldığı saptandı. Araç, sıva ustası Nevzat B.’ye ait çıktı ve bu durum üzerine Nevzat B. gözaltına alındı.

Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, en son aynı gün 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıyan Narin Güran, aramaların 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi’nde, çuval içerisinde ve üzeri taşla örtülü şekilde ölü bulundu. Narin’in cansız bedeninin bulunmasından sonra jandarma ekipleri, olay yerinde çalışma başlattı.

Nevzat B., ifadesinde, Salim Güran’ın cesedi yok etmek için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini belirtti. Güran’ın, “Bunu yok edeceksin, sana 200 bin lira vereceğiz” dediğini ve bu teklifle cesedi taşıması için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyledi. Nevzat B., cesedi çuvala koyup Eğertutmaz Deresi’ne götürdüğünü ve üzerine taş koyarak gizlediğini ifade etti.

Narin’in cansız bedenini çuvala koyup, dereye bıraktığını itiraf eden şüpheli Nevzat B. tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemede karar verildi.

Nevzat B.’nin itirafı sonrası, Eğertutmaz Deresi’nde jandarma eşliğinde keşif yapıldı. Nevzat B., dere kenarına götürülüp ifadesine başvuruldu. İtirafçı önce adliyeye sonra mahkemeye sevk edildi. Ardından tutuklandı.

Salim Güran ise hakkındaki iddiaları cezaevinde reddetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin Güran’ın cesedini saklayan itirafçı konuştu: ‘200 bin lira vereyim cesedi yok et’ dediler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz