1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin’in amcası asıl şimdi yandı! Her şeyi silmişti ama…

Narin’in amcası asıl şimdi yandı! Her şeyi silmişti ama…

featured
service

Narin’in cesedi uzun arayışların sonunda bulundu. Türkiye’yi ayağa kaldıran 8 yaşındaki kız çocuğu hakkında araştırmalar sürüyor. Yazışmaları silen amcası hakkında beklenen cevap ünlü gazeteciden geldi. İşte Narin’in amcasını yakan detay…

8 Yaşındaki Narin’in cesedi bugün bulunmuştu. Narin’in cesedinin bulunduğu haberi Türkiye’yi sarsarken, gözler yeniden geçtiğimiz günlerde tutuklanan Narin’in amcasına çevrildi.

Gazeteci Özlem Gürses, Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir detayı sosyal medya hesabından paylaştı. Gürses’in iddiasına göre, cinayetten tutuklanan Narin’in amcası, gözaltına alınmadan önce tüm WhatsApp yazışmalarını silmişti. Ancak Türkiye’nin Meta ile görüşme yaptığı ve bu mesajların geri getirilmesinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

“Türkiye Meta’yla görüşmüş… Narin cinayetinde amcanın yok ettiği, sildiği bütün yazışmaların bulunması an meselesi imiş… Salı’ya kadar dosya önemli ölçüde aydınlanmış olacak anlaşılan.”

Bu iddialar, Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Soruşturma kapsamında Narin’in amcası daha önce “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Silinen yazışmaların bulunması halinde cinayetin aydınlatılmasında kritik bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin’in amcası asıl şimdi yandı! Her şeyi silmişti ama…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz