1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin’in yengesinden şok eden itiraf! Diş izleri Narin’in değil annesinin… Olayın tüm seyrini değiştirecek

Narin’in yengesinden şok eden itiraf! Diş izleri Narin’in değil annesinin… Olayın tüm seyrini değiştirecek

featured
service

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti, tüm Türkiye’yi dehşete düşürdü. Narin Güran’ın ölümüyle ilgili olarak tutuklanan amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın yanı sıra, anne Yüksel Güran da cinayetle ilgili gözaltında bulunuyor. Ancak yenge Hediye Güran’ın verdiği son ifadesi, olayın seyrini köklü bir biçimde değiştirdi.

Hediye Güran, verdiği ifadede, Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın ahırda şiddetli bir şekilde boğuştuğunu ileri sürdü. Güran, Yüksel Güran’ın oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki diş izlerinin annesi Yüksel Güran’a ait olduğunu belirtti. Bu açıklamalar, cinayetle ilgili yeni bir senaryonun oluşmasına yol açtı.

Emekli polis İsa Altun, Hediye Güran’ın itiraflarının ardından cinayetle ilgili en güçlü senaryonun Narin Güran’ı ağabey Enes’in öldürmüş olabileceğini açıkladı. Altun, Enes Güran’ın kolundaki diş izlerinin anne Yüksel Güran’a ait olduğunu ve bu durumun cinayet soruşturmasında önemli bir ipucu sunduğunu ifade etti.

Güvenlik ekipleri, Hediye Güran’ın verdiği kritik bilgiler doğrultusunda ahır bölgesindeki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, Narin Güran’ın öldürüldüğü iddia edilen ahırda toplanan yeni delillerin, cinayet soruşturmasına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

yeni-proje-004.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin’in yengesinden şok eden itiraf! Diş izleri Narin’in değil annesinin… Olayın tüm seyrini değiştirecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz