1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narkoçelik-34 Operasyonu: 103 Şüpheli Yakalandı

Narkoçelik-34 Operasyonu: 103 Şüpheli Yakalandı

featured
service

Eskişehir’de başlatılan ve 11 ilde gerçekleştirilen ‘Narkoçelik-34’ operasyonu kapsamında toplam 103 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya aracılığıyla operasyon hakkında önemli bilgiler paylaştı. Yerlikaya, internetten uyuşturucu madde satışına yönelik gelişmelerin üzerinde durdu. Şüphelilerin, kripto para ile ödeme aldıklarını belirtti.

Operasyon, Eskişehir merkezli olarak Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Manisa, Çanakkale, Hatay, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır illerini kapsıyor. Toplamda 150 ekip, 500 personel ve 11 narkotik dedektör köpeği operasyonlara katıldı. Hava destekli unsurlar da operasyonlar sırasında kullanıldı.

74 farklı adrese yapılan baskınlar sonucunda gözaltına alınan 103 şüpheliden 100’ü tutuklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerine teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Sonuç: Bu operasyon, ülke genelinde uyuşturucu ticaretine karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelelerin bir parçası olarak öne çıkmaktadır.

Eskişehir merkezli 11 ilde uyuşturucu satışı yapanlara yönelik düzenlenen “Narkoçelik-34” operasyonlarında 103 şüpheli yakalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narkoçelik-34 Operasyonu: 103 Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz