1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ne Ayvalık ne de Fethiye! En iyi 10 otel sıralandı! Bu otellere tatile giden asla dışarı çıkmıyor

Ne Ayvalık ne de Fethiye! En iyi 10 otel sıralandı! Bu otellere tatile giden asla dışarı çıkmıyor

featured
service

Orka Lotus Beach

Doğa ile iç içe bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi Orka Lotus Beach olacak. Konaklayan misafirleri özel peyzajda şezlong ve şemsiyenin ücretsiz olduğu bu yerde su parkı, yüzme havuzu, 4 açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. SPA merkezi, sauna, hamam ve masaj uygulamaları hizmeti sunuluyor. Sabah kahvaltısı ile birlikte geç kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi açık büfe servisde bulunmaktadır. Onun yanı sıra Osmanlı, İtalyan ve Çin mutfağının eşsiz lezzetlerinden de A la Carte restoranlardan da yararlanabilirsiniz. Gün içerisinde dondurma, Waffle ve pasta ikram edilirken İçmeler bölgesinde dalış, tekne turu, doğa yürüyüşü ve kano gibi farklı aktivitelerde sunulmaktadır.

Premier Nergis Beach & Spa

Denize sıfır bir konumda tatil yapmak istiyorsanız tercihiniz Premier Nergis Beach Otel olacak. Yenilenen tesis içerisinde konforlu Odalar, barlar ve restoranlar yer alırken spa ve Fitness Merkezi ile birlikte yetişkin ve çocuk havuzlu, toplantı salonu A la Carte restoranlar ve plaj bulunmaktadır.

TUI BLUE Grand Azur, Marmaris – Updated 2024 Prices

Tui Blue Grand Azur

Eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak için denize sıfır konumuyla öne çıkan Tui Blue Grand Azur açık havuz ve kapalı havuz olmak üzere plajı ile de dünyanın dört bir yanından birçok turisti ağırlıyor. Türk ve dünya mutfaklarının tadına varabileceğiniz bu otelde gün boyu serinletecek içeceklerin ve atıştırmalıkların sınırsız olduğu bir hizmet sunuluyor. Otelin yüksek kapasitesinin yanı sıra son teknolojik donanımı ile birlikte muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Otel içerisinde SPA merkezinde sauna, hamam, buhar odası, kapalı havuz, fitness merkezi ile birlikte güzellik ve cilt bakımı hizmeti verilmektedir.

Green Nature Diamond - Jolly

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ne Ayvalık ne de Fethiye! En iyi 10 otel sıralandı! Bu otellere tatile giden asla dışarı çıkmıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz