1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ne Balıkesir, ne de İzmir! Birçok kişi gözden kaçırıyor! İstanbul’un başucunda unutulmaz cennet

Ne Balıkesir, ne de İzmir! Birçok kişi gözden kaçırıyor! İstanbul’un başucunda unutulmaz cennet

featured
service

Marmara Bölgesi’nde bulunan ve İstanbul’a son derece yakın konumuyla dikkat çeken Ağva, İstanbul’un Şile ilçesine bağlıdır. Kendine özgü atmosferi, yeşilliklerle çevrili nehirleri ve tertemiz plajlarıyla ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatan Ağva, nehir kenarında bulunan butik oteller, orman içerisinde konumlanmış doğal evler ile birlikte dikkat çekiyor. Her zevke uygun tatil fırsatı sunan Ağva, hem yakın hem de uygun fiyatlı bir tatilin kaçamağı oluşturuyor.

Ağva’da lezzetli mi lezzetli deniz ürünlerinin tadına bileceğiniz gibi yöresel lezzetlerin de tadını çıkarabilirsiniz. Bölgede bulunan restoranlarda taze deniz ürünleri yer alırken enfes bir gastronomi kültürü ile karşı karşıya kalacaksınız.

Doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız İstanbul’un stresinden kaçmak için en yakın rota Ağva oluyor. Temiz hava huzurlu bir atmosfer ile birlikte unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız ister özel aracınızla isterseniz de İstanbul’dan kalkan otobüs ve minibüslerle Ağva’ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hafta Sonu Tatiliniz İçin; Ağva Gezilecek Yerler ve Tarihi - Seyahat Blogu

İstanbul’a yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunan Ağva yeşil ve mavi bir arada sunan muhteşem bir cennet oluyor. Yeşilçay ve Göksu nehirlerinin Karadeniz ile buluştuğu bu noktada Karadeniz’in muhteşem doğasını da hissedeceksiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ne Balıkesir, ne de İzmir! Birçok kişi gözden kaçırıyor! İstanbul’un başucunda unutulmaz cennet
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz