Ne Maldivler ne de Seyşeller! Mavinin her tonuna doyacağınız eşsiz güzellik! Şimdiye kadar herkes gözden kaçırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkuaz sulara sahip plajları ile bilinen Madagaskar, bembeyaz kumsalların uzandığı eşsiz bir güzellik olarak karşımıza çıkıyor. Madagaskar’da doğal ortamında bulunan lemurlar bukalemunlar yer alırken eşsiz gün batımı da size nefessiz bırakacak. Dünyanın inanılmaz adalarından biri olarak karşımıza çıkan Madagaskar birçok kişi tarafından bilinmiyor.

Beyaz kumsallarında güneşlenip turkuaz sularda denizin tadını çıkarabileceğiniz bu ada eşsiz maceraların da gezilerinde kaçırılmaz adresi olacak. Antananarivo’da zamansız bir maceraya çıkarak kayıp Cennet plajlarına keşfedebilirsiniz. Adanın her yerinde görebileceğiniz lemurlar ile adeta bir çizgi film içerisinde hissedebileceğiniz bu noktada 5 yıldızlı bir otelde lüks bir konaklama ile birlikte inanılmaz bir okyanusun tadını çıkarabilirsiniz.

Madagaskar’a gittiğinizde girişte vize uygulaması ile birlikte adaya giriş yapabilirsiniz. Bunun için yalnızca 6 aylık geçerli pasaportunuzun olması durumunda 80 USD karşılığında giriş kapıları kolaylıkla aralanıyor.

Co warto zobaczyć na Nosy Be? - Kierunki Świata | Blog podróżniczy

Türkiye ‘a çıkışlı direk uçuşlarda Madagaskar’a girişte Sarı Humma aşısı zorunlu değildir. Genel olarak aşı olunması önerilmekle birlikte sağlık açısından herhangi bir engeliniz bulunmuyorsa doğru yönlendirmeyi doktorunuzdan almanız gerekmektedir. Yanınızda mutlaka sıtma hapı ve sinek kovucu sprey bulundurmanızda yarar var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ne Maldivler ne de Seyşeller! Mavinin her tonuna doyacağınız eşsiz güzellik! Şimdiye kadar herkes gözden kaçırdı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz