1. Haberler
  2. Gündem
  3. Netflix’ten Peaky Blinders müjdesi – Ankaragündem

Netflix’ten Peaky Blinders müjdesi – Ankaragündem

featured
service

Netflix, Oscar ödüllü Cillian Murphy’nin Birmingham çetesinin lideri Tommy Shelby’nin ikonik rolüne geri döneceği Peaky Blinders dizinin filme uyarlanmasına yeşil ışık yaktı.

Henüz ismi belli olmayan filmin yönetmenliğini Tom Harper üstleniyor. Gal Gadot’un başrolde olduğu, Netflix yapımı aksiyon Heart of Stone’la da tanınan Harper, ilk sezonun yarısını yönettiği için Peaky Blinders’a uzak değil.

“Tommy Shelby’nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor” diyen Murphy, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Peaky Blinders’ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper’la yeniden işbirliği yapıyor olmak çok sevindirici. Bu film hayranlar için.”

Yönetmen Harper ise “10 yıl önce Peaky Blinders’ı ilk kez yönettiğimde, dizinin neye dönüşeceğini bilmiyorduk ama oyuncuların ve senaryonun simyasında patlamaya hazır bir şeyler olduğunu biliyorduk” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: ”Peaky, her zaman aile hakkında bir hikaye olmuştur ve bu nedenle filmi Netflix’te dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşturmak için Steve ve Cillian’la yeniden bir araya gelmek inanılmaz heyecan verici.”

Netflix paylaşımında “Tommy Shelby geri dönüyor. Cillian Murphy’nin başrolde olduğu bir Peaky Blinders Filmi Netflix’e geliyor” ifadelerini kullandı ve İrlandalı aktörün sözlerine yer verdi.

Kaynak: Ankaragündem.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Netflix’ten Peaky Blinders müjdesi – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz