1. Haberler
  2. Gündem
  3. Norveç’ten değil Türkiye’den çıkıyor tadına doyum olmuyor! Denizlerin gözdesine talep yağıyor: Devlet %50 hibe veriyor

Norveç’ten değil Türkiye’den çıkıyor tadına doyum olmuyor! Denizlerin gözdesine talep yağıyor: Devlet %50 hibe veriyor

featured
service

Samsun Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen program çerçevesinde, belgelerini tamamlayan yatırımcılarla hibe sözleşmeleri imzalanmaya devam ediyor. Özellikle su ürünleri alanında yatırım yapmak isteyen bir özel şirket, bakanlık tarafından başvurusu kabul edilerek yüzde 50 hibe desteği programına alındı. İmza töreninde, Bakanlık adına İl Müdürü İbrahim Sağlam ve şirket yetkilisi karşılıklı olarak hibe sözleşmesini imzaladı.

İmza töreninde konuşan İl Müdürü İbrahim Sağlam, Samsun’un su ürünleri sektöründeki önemine değindi. Sağlam, “İlimiz, ülkemiz genelinde gerek yetiştiricilik gerekse su ürünleri sanayisi açısından önemli bir yere sahip. Bölgemiz özellikle Türk somonu üretiminde bir dünya markası haline geldi. Her geçen gün önemi artan bu sektörün sanayi alt yapısının güçlendirilmesi gerekiyor. Bu nedenle su ürünleri yetiştiriciliği tesisinde gerçekleştirilecek teknoloji yenileme ve modernizasyon projesi, ilimize, bölgemize ve dünya su ürünleri sektörüne önemli katkılar sağlayacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Norveç’ten değil Türkiye’den çıkıyor tadına doyum olmuyor! Denizlerin gözdesine talep yağıyor: Devlet %50 hibe veriyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz