1. Haberler
  2. Gündem
  3. O belediyelerden müjde geldi! KPSS 60 puan ile memur alımı başladı! Kadın ve erkek memur alımı yapılacak

O belediyelerden müjde geldi! KPSS 60 puan ile memur alımı başladı! Kadın ve erkek memur alımı yapılacak

featured
service

MEMUR ALIMI YAPILACAK

KPSS sınavına girdikten sonra kamu kurumlarında çalışmak isteyenlere sevindiren haber geldi. Türkiye’de her yıl binlerce kişi KPSS sınavına hazırlanırken düşük puan ile yapılan memur alımları dikkat çekiyor. Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı ve Niğde Alay Belediye Başkanlığı en az KPSS 60 puan şartını sağlayan adaylar için yeni ilanlarını duyurdu.

Niğde Alay Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak muhasebe alımları için adayların KPSS 60 puan şartını sağlaması gerekmektedir. Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin muhasebe, finans yönetimi, muhasebe ve finansman, maliye, denetim ve işletme bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak Sağlık teknikeri alımları için adaylardan P3 60 puan şartı isteniyor. Hem erkek hem de kadın kadrosunda alım yapılacaktır. Adayların tıbbi laboratuvar teknikeri, ambulans ve acil bakım teknikerliği, ameliyathane önlisans programlarından mezun olması gerekmektedir.

Mide alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları için adayların KPSS puan şartını sağlaması gerekmektedir. Belediye bünyesinde yapılacak alım detayları belediyenin resmi internet sitesi üzerinde paylaşılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O belediyelerden müjde geldi! KPSS 60 puan ile memur alımı başladı! Kadın ve erkek memur alımı yapılacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz