1. Haberler
  2. Gündem
  3. O özel hastaneye gidenlere kritik uyarı! Milletvekili açıkladı: Sakın gitmeyin

O özel hastaneye gidenlere kritik uyarı! Milletvekili açıkladı: Sakın gitmeyin

featured
service

İYİ Parti Milletvekili Dr. Turhan Çömez, İstanbul’da “yenidoğan çetesi” skandalına karışan Reyap Hastanesi hakkında sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Çömez, aylar önce Sağlık Bakanlığı’nı ve yetkilileri uyardığını belirterek, hastanede bebek ölümlerine neden olan bir suç örgütü kurulduğunu iddia etti.

Milletvekili Turhan Çömez, paylaşımında hastane yönetimi ve doktorlar hakkında sert eleştirilerde bulunarak, “Reyap Hastanesi devleti dolandırıyor, bebeklerin göz göre göre ölümüne neden oluyor. Bu korkunç çete hala hasta kabulüne devam ediyor. Bu konuda adım atılmayacak mı?” ifadelerini kullandı. Çömez, hastane ve doktorlarla ilgili harekete geçilmediğini, sorunun yetkililer tarafından görmezden gelindiğini de ekledi.

Çömez, yaklaşık 6 ay önce konuyu Meclis gündemine taşıdığını ancak bu süreçte herhangi bir adım atılmadığını belirterek, Sağlık Bakanlığı’nın sessizliğini eleştirdi. Milletvekili, “Bu güzel ülkeyi bu tür ceberutların elinden kurtarmak hepimizin görevi!” diyerek çağrısını yeniledi.

gaui9xswoaauxnv.jpg

İstanbul’daki “yenidoğan çetesi” soruşturmasında adı geçen hastanelerden biri olan Reyap Hastanesi, bebeklerin usulsüz tedavi yöntemleriyle ölümüne neden olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, hastanenin de yer aldığı birçok özel hastanenin lisansı iptal edilmişti. Soruşturma kapsamında bazı doktorlar ve hastane çalışanları tutuklanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O özel hastaneye gidenlere kritik uyarı! Milletvekili açıkladı: Sakın gitmeyin
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz