1. Haberler
  2. Gündem
  3. O şehirde yaşayanlar dikkat! Tamamen yasaklandı: Kimse bunu yapamayacak

O şehirde yaşayanlar dikkat! Tamamen yasaklandı: Kimse bunu yapamayacak

featured
service

Sakarya’nın Karadeniz’e kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde de yoğun dalga ve rip akıntısı etkisini gösteriyor. Bu tehlikeli koşullar nedeniyle Kaymakamlıklar tarafından bugün, yarın ve pazar günü denize girilmesi yasaklandı.

Sakarya’da Denize Girme Yasağı

( = window. || []).push({});

Samsun Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Boğulma vakalarını önlemek amacıyla vatandaşlarımızın denize girmemesi önemle rica olunur.” denildi. Bu uyarı, olası can kayıplarının önüne geçmek için büyük önem taşıyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaran ekipleri, sahillerde kırmızı bayrak çekerek vatandaşları uyarıyor. Cankurtaran ekipleri, dalga ve akıntıların risk oluşturduğu bölgelerde sürekli devriye gezerek halkın güvenliğini sağlamaya çalışıyor.

Vatandaşlara Önemli Uyarılar

Hem Samsun’da hem de Sakarya’da yetkililer, vatandaşları bu dönemde denize girmemeleri konusunda sık sık uyarıyor. Meteorolojik veriler, rüzgar hızının artacağını ve dalga boylarının yükselerek yüzme için tehlikeli koşullar yaratacağını gösteriyor. Bu nedenle, vatandaşların sahil güvenlik ve meteoroloji uyarılarına dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

Yapılan uyarılar, olası can kayıplarının önüne geçmeyi hedefliyor. Yetkililer, denizde oluşabilecek ani rüzgar ve dalga artışlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O şehirde yaşayanlar dikkat! Tamamen yasaklandı: Kimse bunu yapamayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz