1. Haberler
  2. Gündem
  3. Öğretmenlere ‘Erdoğan’ çağrısı: Katılmaları için resmi yazı gönderildi

Öğretmenlere ‘Erdoğan’ çağrısı: Katılmaları için resmi yazı gönderildi

featured
service

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı duyuruldu. Bu etkinlik için öğretmenlere ve idarecilere katılım sağlamaları adına resmi yazı gönderildi. İşte tüm detaylar…

İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki tüm okul ve kurum müdürlüklerine resmi bir yazı göndererek, öğretmenler ve idarecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi’ne davet edildiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği ve 5-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan zirvenin ikinci gününe Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılım göstereceği belirtildi.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara iletilen yazıda, zirvenin onursal başkanlığını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in üstlendiği, 6 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı programa, ilçe müdürleri, okul müdürleri, bilgi teknolojileri ve Fatih Projesi koordinatörleri ile bilişim teknolojileri branşındaki öğretmenlerin katılım sağlamalarının istenildiği ifade edildi. Zirveye katılacak öğretmen ve yöneticilerin isimlerinin bildirildiği ve bu yazının kurum dosyalarında muhafaza edilmesi gerektiği de belirtildi.

Söz konusu zirve, eğitimde teknolojik gelişmeler, AR-GE ve kalite standartlarının artırılması konusunda uluslararası bir platform sağlamayı amaçlıyor.

Öğretmenlerin zirveye katılımının istenmesine tepki gösteren Eğitim-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Kadir Toruş, “Hiçbir öğretmen baskı ve dayatmayla, siyasilerin konuşma yapacağı etkinliklere ve açılışlara katılmaları için zorlanamaz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmenlere ‘Erdoğan’ çağrısı: Katılmaları için resmi yazı gönderildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz