1. Haberler
  2. Gündem
  3. Olimpik yüzme havuzunda korku dolu anlar! Çocuklar bir anda fenalaştı

Olimpik yüzme havuzunda korku dolu anlar! Çocuklar bir anda fenalaştı

featured
service

Hastaneye kaldırılan Naz Deren Beşikçi (8), Duru Demirci (7) ve Elif Su Demirci (7) tedaviye alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sudan alınan numunede olumsuzluğa rastlanılmadığı, olayın havalandırma makinelerinin arızalanmasından meydana geldiğini ifade edildi.

Hastaneye kaldırılan Elif Su Demirci’nin annesi Yeliz Demirci, çocukların havuz içinde fenalaştıklarını gördüğünü söyleyerek, çocuklar yüzerken havuzdan gelip örnek alındığını anlattı. Daha sonra 2 çalışanın kloru havuzun su kanallarına döktüğünü ifade eden Demirci, havuz suyuna karışması gereken kloru çocukların soluduğunu vurguladı.

Çocuklar bir anda havuz içerisinde kusmaya başlayıp fenalaştığını anlatan Demirci “Hepsini açık havaya çıkardık. Ben orada sadece 3 çocuk olduğu için şükrediyorum. Daha fazla çocuk orada olabilirdi. Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Bu durumun tedbiri alınsın, kimsenin başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Bir şey arızalı ise bunu biz değil, yetkililer bilecek. Biz çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Olimpik yüzme havuzunda korku dolu anlar! Çocuklar bir anda fenalaştı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz