1. Haberler
  2. Gündem
  3. Otoyolda can pazarı kuruldu! Katliam gibi kaza oldu: Çok sayıda ölü var

Otoyolda can pazarı kuruldu! Katliam gibi kaza oldu: Çok sayıda ölü var

featured
service

Olay Yerine Gelen Kurtarma Ekipleri

Kaza, İba ailesinin, gelinleri Fatma İba’nın da içinde bulunduğu hafif ticari araçla düğün için yola çıkması sırasında yaşandı. Araç, 45 yaşındaki Medeni İba tarafından yönetiliyordu. Araç, karşı yönden gelen Mehmet Ş.A. yönetimindeki TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda, pikapta bulunan dört kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

( = window. || []).push({});

Kaza Anı ve Olayın Gelişimi

Kaza sonrası bölgeye hızla sevk edilen acil sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri, kazanın etkilerini azaltmak ve yaralılara müdahale etmek için yoğun çaba gösterdi. Kaza sonucu, gelinin babası Medeni İba (52), annesi Remziye İba (42), gelinin kız kardeşi Neslihan İba (18) ve gelinin arkadaşı Mensure Güler, maalesef hayatını kaybetti.

Yaralılar ve Soruşturma Süreci

Gelin Fatma İba, ağır yaralı olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. TIR sürücüsü Mehmet Ş.A. ise kazanın ardından hafif yaralanarak hastaneye götürüldü ve tedavi sürecinin ardından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, olay yerinde incelemelerde bulunarak kazanın detayları hakkında bilgi aldı.

Kazanın ardından elde edilen bilgilere göre, yaşamını yitiren İba ailesi üyeleri, Batman’ın Kozluk İlçesi’nden Mardin’deki düğüne katılmak üzere yola çıkmıştı. Düğün, kazanın yaşandığı gün saat 19.00’da yapılacaktı. Bu trajik kaza, bölge halkını derinden etkileyerek, düğün hazırlıkları yerine büyük bir üzüntüye neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otoyolda can pazarı kuruldu! Katliam gibi kaza oldu: Çok sayıda ölü var
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz