1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özel İstanbul Evi’nden seslendi: Gençler sosyal medya yasaklarını hak etmiyor

Özel İstanbul Evi’nden seslendi: Gençler sosyal medya yasaklarını hak etmiyor

featured
service

Bütün dünyayı İstanbul’a beklediklerini dile getiren Özel, tüm güzel şehirlerin ortasından nehir geçtiğini ancak İstanbul’un ortasından deniz geçtiğini hatırlatarak şöyle konuştu:

“İçinden deniz geçen, ülkedeki bütün insanların gönüllerinin deniz kadar engin, içindeki insan sevgisinin deniz kadar engin olduğu ülkemize, Paris’ten 100 yıl önce katıldığımız ilk olimpiyatların 100’üncü yıldönümünde buradan bütün dünyaya bir çağrıda bulunuyoruz. Türkiye’yi, Türk insanını, Türk insanının misafirperverliğini, Anadolu’nun, Trakya’nın güzelliklerini, Ege’nin güzelliklerini ve İstanbul’u yeniden keşfedin.”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın da bulunduğu etkinlikte konuşan Özel, “O olimpiyatın beş kıtayı temsil eden halkalarını İstanbul’da, Avrupa’yla Asya’yı birleştiren Boğaz Köprüsü’nün üzerinde görmek, bir diğerinde paralimpik oyunları sembolünü görmek, Kız Kulesi’nin üzerinde olimpiyat ateşinin yandığını hayal etmek gerçekten uzak hayaller değil. Aynı Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) tam üye olma hedefinin aslında gerçekten istenirse uzak bir hayal olmadığı gibi” dedi.

Özel, Türkiye’de son dönemlerde güzel şeyler yerine hep kötü şeyler konuşulmasının bir alışkanlık haline geldiğini öne sürerek, “beka sorunu” tanımlamasını eleştirdi:

“‘Beka sorunu, beka sorunu’ diyorlar. Türkiye 100 yıl önce bir beka sorunu yaşadı, o beka sorunu nasıl aştığımızı biz biliyoruz. Şimdi suni sözlerle, mesela 2019 seçimlerinden önce diyorlardı ki, ‘Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kazanırsa beka sorunu olur. Mansur Yavaş Ankara‘yı kazanırsa beka sorunu olur’ Bu konuda haklı oldukları şöyle ortaya çıktı, kendi siyasetleri açısından bir beka sorunu ortaya çıktı. Çünkü ikisi de rekorlar kırarak gönülleri kazandılar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel İstanbul Evi’nden seslendi: Gençler sosyal medya yasaklarını hak etmiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz