Özel’den TRT ekibinin de yaralandığı saldırıya tepki: İsrail’in savaş koşullarını duyuran gazetecileri hedef almasını lanetliyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel, X hesabından yayımladığı mesajda, “İsrail’in Ramazan Bayramı’nda Gazze’deki Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırı sırasında savaş koşullarını dünyaya duyuran gazetecileri hedef almasını lanetliyorum. Yaralanan TRT kameramanı Sami Şehade ve TRT muhabiri Sami Berhum’a acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırı sonucu yaralanan TRT Arabi muhabiri ve kameramanına ilişkin yaptığı açıklamada, saldırıyı kınarken, yaralanan basın mensuplarına da acil şifalar diledi.

X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bulut, ‘İsrail’in, Gazze’deki Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği gazetecileri hedef alan saldırıda yaralanan TRT kameramanı Sami Şehade ve TRT muhabiri Sami Berhum’a acil şifa diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Gazze Şeridi’ndeki Nusayrat Mülteci Kampı’nı hedef alan İsrail ordusu, aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteciyi yaralamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel’den TRT ekibinin de yaralandığı saldırıya tepki: İsrail’in savaş koşullarını duyuran gazetecileri hedef almasını lanetliyorum

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz