1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bayramlaşmak için aradı: Görüşme 5 dakika sürdü

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bayramlaşmak için aradı: Görüşme 5 dakika sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak bayramlaştı. Gazeteci İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, Özel, Erdoğan’a “Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar” dedi ve görüşme 5 dakika sürdü.

CHP’den yapılan açıklamaya göre, Özel, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer siyasi liderlerle de bayramlaştı.

Önceki gün Sabah gazetesine verdiği röportajda Özel, bayram günü Erdoğan’ı arayacağını belirterek, “Birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu… Ve dönem dönem istişare etmek zorunda olduğumuzu söyleyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Özel’in Erdoğan’ı aradığı ancak sabah saatlerinde görüşemediği bilgisini verdi. Öğleden sonra Erdoğan’ın Özel’e döndüğünü aktaran Saymaz, görüşmenin 5 dakika sürdüğünü belirtti.

Görüşme sırasında Özel’in, “Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar” dediği ve Erdoğan’ın da Özel’in geçirdiği operasyonları sorduğu ve “geçmiş olsun” dileklerini ilettiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bayramlaşmak için aradı: Görüşme 5 dakika sürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz