1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel Helallik İstedi: Bedelini Ben Ödeyeceğim

Özgür Özel Helallik İstedi: Bedelini Ben Ödeyeceğim

featured
service

Özel, partisinin Meclis’in yeni yasama yılı açılışında partisinin milletvekillerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta karşılamasıyla ilgili sorulan soruyu yanıtladı.

CHP seçmeni üzme niyetinde olmadıklarını söyleyen Özel, “Erdoğan’ın şahsına değil, makamına saygımızdan kalktık. Biz anayasa yapmak, koalisyon yapmak üzere ayağa kalkmadık. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Bundan kırılmış kim varsa hakkını helal etsin” şeklinde konuştu.

‘Normalleşme adımları’ tartışması ve ayağa kalkma eleştirilerine dair Özel, “Kaybediyorsak ben kaybediyorum. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben ödeyeceğim. Arkadan saldıran birileri olursa da onlar da saldıracak arkadaşlar. Birinci ve ikinci genel başkanını, üçüncü genel başkanının nelerle karşı karşıya geldiğini herkes biliyor. Yaşananların anket sonuçlarının doğru irdelendiği takdirde CHP’ye fevkalade alan açan bir noktada olduğunu görüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

10 Ekim Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından kurulan 10 Ekim Barış Derneği’nin bugünkü anmaya katılmama kararı alması hakkındaki soruya yanıt veren Özel, “Bu tansiyon neden yükselmiş bilmiyorum. Dernek adına konuşmacı olarak bir kişi önerildi, bir de Mansur Yavaş konuşacaktı. Onlar da siyasiler katılmayacaksa biz de katılmayız dediler. Aramızda herhangi bir sorun yok” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel Helallik İstedi: Bedelini Ben Ödeyeceğim
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz